Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsPezsgős pince

Hungaria története

A Hungaria pezsgő több mint 60 év szenvedélyes szakértelmének, valamint töretlen kísérletező kedvének gyümölcse. A folyamatos megújulás képessége emelte ki a pezsgők sorából. Az 1955-ben alapított pezsgőmárka égisze alatt mindig kiemelkedő minőségű pezsgő készült, amelyet a márkatulajdonos Törley cégcsoportban felhalmozott tudás és szakértelem garantál. A mindenre kiterjedő igényesség, az évtizedes tapasztalatokon alapuló gyártási folyamatok, valamint a korszerű nemzetközi gyártási technológiák adaptálása révén egy olyan márka született, amelynek neve az évek során az exkluzivitással és magas minőséggel forrt össze.  

A Hungaria pezsgő egy minden ízében stílusos pezsgőzési élményt nyújt. A folyamatos megújulás képessége és örök érvényű eleganciája a társasági élet középpontjába helyezi. Izgalmas és egyedi, mint a fogyasztói. Rugalmassága révén nem csak követi a trendeket, hanem folyamatosan megújulva együtt pezseg velük.

A könnyed elegancia és a minden részletre kiterjedő stílusérzék egy új pezsgőzési trendet teremtett, ahogyan ezt a márka jelmondata is megragadja:

“Hungaria. Pezsgő másképp”.

Merészen szakít a korábbi pezsgőzési hagyományokkal: túlmutat a szokványos ünnepi fogyasztáson. Megtöri a megszokásokat, és a mindennapi élvezetet emeli a luxus szintjére, a pezsgőzést egyfajta életformaként azonosítja.

Nem csak küzd a sztereotípiák ellen, hanem le is rombolja azokat. Célja, hogy a pezsgő ne pusztán egy protokollkellék legyen, hanem egy kinyilatkoztatás a fogyasztó részéről, amelynek stílusteremtő ereje van. Hisz a minden apró részletre kiterjedő igényesség formáló erejében, mind a külső megjelenés, mind a belső értékek mentén.