Törley etikai kódex

Etikai kódex

A vállalat folyamatos nemzetközi növekedésének és a jogi követelmények szaporodásának következtében a Törvényi Megfelelőség jelentősége egyre nő. Éppen kidolgoztunk egy Megfelelőségi Irányítási Rendszert. A rendszer keretein belül felállítottunk egy Megfelelőségi Szervezetet is, amelynek Megfelelőségi Képviselői semleges, független kapcsolattartóként minden törvényi megfelelőséggel kapcsolatos kérdés esetén rendelkezésre állnak.
Amennyiben a legkisebb gyanúja is felmerül a Henkell-Freixenet-re vagy a Törley Pezsgőpincészet Kft.-re vonatkozó törvények (esetleges) megsértésének,

Önnek lehetősége van:

Anonim módon bejelentést tenni az alábbi linken keresztül: www.report-securely.eu/henkell-freixenet


Egyébiránt a Henkell-Freixenet vállalatcsoporttal felveheti a kapcsolatot közvetlenül e-mailben. A bejelentett problémát körültekintően kivizsgáljuk és amennyiben szükséges meghozzuk a megfelelő intézkedéseket.
compliance@henkell-freixenet.com

Amennyiben a Vállalat Megfelelőségi Szervezetével szeretné felvenni a kapcsolatot a következő e-mail címen teheti meg:
compliance@torley.hu

×

Figyelmeztetés: Ön kilép a Törley Pezsgőpincészet Kft. weboldaláról és átirányítjuk az Oetker-csoport megfelelőséggel kapcsolatos bejelentési rendszerére. Folytatja?

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom