Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsTörley etikai kódex

Etikai kódex

A vállalat folyamatos nemzetközi növekedésének és a jogi követelmények szaporodásának következtében a Törvényi Megfelelőség jelentősége egyre nő. Éppen ezért a teljes Oetker-csoportra vonatkozóan kidolgoztunk egy Megfelelőségi Irányítási Rendszert. A rendszer keretein belül felállítottunk egy Megfelelőségi Szervezetet is, amelynek Megfelelőségi Képviselői semleges, független kapcsolattartóként minden törvényi megfelelőséggel kapcsolatos kérdés esetén rendelkezésre állnak.
Amennyiben a legkisebb gyanúja is felmerül a Dr. Oetker vagy a Törley Pezsgőpincészet Kft.-re vonatkozó törvények (esetleges) megsértésének, Önnek lehetősége van – teljes névtelenség mellett – erről üzenetben értesíteni minket az Oetker-csoport bejelentésre szolgáló rendszerén (Compliance Hotline System) keresztül: névtelen üzenet küldés
×

Figyelmeztetés: Ön kilép a Törley Pezsgőpincészet Kft. weboldaláról és átirányítjuk az Oetker-csoport megfelelőséggel kapcsolatos bejelentési rendszerére. Folytatja?


Egy másik lehetőség, hogy e-mailben felveszi a kapcsolatot az Oetker-csoporttal.

compliance@oetker-group.comAmennyiben a Henkell-csoporttal szeretné felvenni a kapcsolatot ebben a témában, a következő
e-mail címen teheti meg:
compliance@henkell-sektkellerei.de Amennyiben a Vállalat Megfelelőségi Szervezetével  szeretné felvenni a kapcsolatot a következő e-mail címen teheti meg:
compliance@torley.hu
A bejelentését alaposan kivizsgáljuk, és szükség esetén megtesszük a megfelelő lépéseket.