Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

A Törley pezsgő titka

Értékek

Megbízható

Cégünk Magyarország legnagyobb borászati vállalkozása és szőlőtermelője, több mint 890 hektáros saját szőlőterülettel rendelkezik, a szőlőtermesztéstől kezdve a palackozásig valamennyi munkafolyamatot kontrollálja, illetve maga végzi, tehát a bor- és pezsgőkészítési technológia a mai napig egy kézben van. A minőségi alapanyag a minőségi termék kulcsa, ily módon a Törley Kft. sikere is immáron 140 éves. A számos elismerés is bizonyítéka annak, hogy megfelelő technológiai és szakmai felkészültséggel, odaadással nagyobb mennyiségben is lehet sokak számára kedvelt, elérhető áru termékeket készíteni és forgalmazni nemzetközi szinten is elismert minőségben.

Felelős

A hazai gazdaság egyik meghatározó borászati vállalataként tudatában vagyunk annak, hogy működésünk jelentős hatással van a környezetre és a társadalomra. Cégünk éppen ezért olyan üzletstratégiát alkotott meg, amelyben elkötelezte magát a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és a kulturált alkoholfogyasztás mellett.

A fenntartható fejlődés érdekében cégünk négy alapvető fejlesztési területre koncentrál: szennyvíztisztítás, CO2 felhasználása, beszerzés és az energiatakarékosság.

A Törley Pezsgőpincészet Kft. elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás támogatása mellett, felelősen végzi tevékenységét az alkoholiparban és emellett iparági szinten szigorú önszabályozásnak is aláveti magát.

Tudjuk, hogy vállalatunk csak akkor fejlődhet, ha a környezetünkben lévő közösségek is virágoznak. Ezért fontos számunkra, hogy kedvező hatást gyakoroljunk a kerületi közösségekre, és jó kapcsolatot ápoljunk velük. Támogatjuk azokat a helyi kezdeményezéseket, amelyek fontosak a vásárlóink és a munkatársaink számára.

Innovatív

Törekszünk a fogyasztói igények minél tökéletesebb, szélesebb körű kiszolgálására. Követjük a nemzetközi és a hazai trendeket, minden évben több új terméket vezetünk be hazai és export piacon egyaránt, újításokat hajtunk végre a csomagolás technológia terén azért, hogy minél több fogyasztó megtalálhassa a számára megfelelő terméket portfóliónkban.

Tapasztalt

A Törley név Magyarországon egyet jelent a pezsgővel. A legismertebb és legelismertebb pezsgőmárkaként a Törley név összeforrt a minőséggel és a hagyománytisztelettel. Cégünk évtizedek óta a magyarországi italpiac egyik meghatározó szereplője, számos nemzetközi márka itthoni forgalmazója. A Törley Magyarországon, egyedülálló módon négy féle technológiával, a teljesen száraztól az édesig, az alacsony árfekvéstől a magasabbig, több mint 60 féle pezsgőt és több mint 50 féle bort készít a hagyomány és a minőség jegyében, hazai és nemzetközi piacra egyaránt.