Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások






Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settings



Törley szőlőültetvény

Technológia

Az elmúlt években történt műszaki beruházásoknak köszönhetően ma már egy európai szemmel is modern borászati üzemben készítjük minőségi borainkat és pezsgőinket. Cégünk szőlő alapanyag biztosításának elsődleges szempontja a minőség. Etyek mellett Pázmándon és Tokajban vannak szőlőültetvényei a vállalatnak, Balatonbogláron pedig feldolgozó üzemet telepített. A saját tulajdonú több mint 892 hektárnyi szőlőnkön kívül az alapanyag jelentős részét két integrációs partnerünkön keresztül szerezzük be, akik 1800 ha szőlőültetvényt koordinálnak, ami megközelítőleg ugyanennyi őstermelőt jelent. Ezen kívül további 10 gazdasági társaság csaknem 300 ha ültetvényen termel nekünk szőlőt. Az integrációs szerződéseink 10 évre szólnak, ami hosszú távú együttműködést és kiszámíthatóságot biztosít, a gazdák számára. Különleges minőségű termékeinkhez az alapanyagot saját fejlesztésünkben telepített szőlő-ültetvényeinken termeljük meg. 

A technológiai fejlesztések mellett nagy gondot fordítunk a minőségi alapanyag előállítására új szőlőültetvények telepítésével. Valljuk, hogy a technológián keresztül a fajta – termőhely – művelésmód biztosítja az alapot a minőségi termékhez. 

Filozófiánk, hogy a termékeinket kövessük a szőlőszemtől a vásárló asztaláig. Ez azt jelenti, hogy valamennyi munkafolyamatot a mai napig egy kezünkben tartunk, a szőlőtermesztéstől kezdve a borkészítés, pezsgősítés, töltés, szállításon át egészen vevőink kiszolgálásáig. Cégünk ma is magáénak vallja Törley József jelmondatát: