Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Laurent-Perrier Grand Siécle

Grand Siécle ötlete egy egyszerű megfigyelésből fakad: a természet
sosem kényeztet el minket egy borászati szempontból tökéletes évvel. De a házasítás művészete révén a Laurent-Perrier mégis képes volt létrehozni azt. A ritka évjáratok felhasználásán túl, a Grand Siécle nem egy, hanem mindjárt három, kiemelkedően jó, és egymást jól kiegészítő évjárat tökéletes elegyéből készül. Ezután legalább 8 évig tartó pincében érlelés következik, mielőtt a pezsgőt elfogyaszthatnánk. A házasítás művészetének csúcsaként, a Grand Siécle kiváló példája Champagne tökéletességre törekvésének, amely így szól: “vegyítsük a legjobbat a legjobbal, hogy a legjobbat kapjuk.” 

Csillogását az elegáns pezsgés adja.  Intenzív és komplex illata finoman cukrozott gyümölcsöket idéz, melyet friss sütemények, pirított mandula, majd méz vagy mézeskalács felsejlő aromája követ. Gömbölyű és kiforrott ízvilága a teljesség érzetét hordozza, míg kellemes pezsgése lendületes frissességgel lep meg a így a Grand Siécle ízében tökéletes egyensúlyban van az erő és a kifinomultság.

Kattintson ide és vásárolja meg Webshopunkban!                  

  • Brut
  • Fehér
  • Gourmet fogásokhoz, nemes halakhoz és a tengergyümölcseihez
  • 10-12 °C
Nyomtatás

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom