Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások






Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settings



Pezsgős pince

Hungaria története

A Hungaria pezsgő több mint 60 év szenvedélyes szakértelmének, valamint töretlen kísérletező kedvének gyümölcse. A folyamatos megújulás képessége emelte ki a pezsgők sorából. Az 1955-ben alapított pezsgőmárka égisze alatt mindig kiemelkedő minőségű pezsgő készült, amelyet a márkatulajdonos Törley cégcsoportban felhalmozott tudás és szakértelem garantál. A mindenre kiterjedő igényesség, az évtizedes tapasztalatokon alapuló gyártási folyamatok, valamint a korszerű nemzetközi gyártási technológiák adaptálása révén egy olyan márka született, amelynek neve az évek során az exkluzivitással és magas minőséggel forrt össze.  

A Hungaria pezsgő egy minden ízében stílusos pezsgőzési élményt nyújt. A folyamatos megújulás képessége és örök érvényű eleganciája a társasági élet középpontjába helyezi. Izgalmas és egyedi, mint a fogyasztói. Rugalmassága révén nem csak követi a trendeket, hanem folyamatosan megújulva együtt pezseg velük.

A könnyed elegancia és a minden részletre kiterjedő stílusérzék egy új pezsgőzési trendet teremtett, ahogyan ezt a márka jelmondata is megragadja:

“Hungaria. Pezsgő másképp”.

Merészen szakít a korábbi pezsgőzési hagyományokkal: túlmutat a szokványos ünnepi fogyasztáson. Megtöri a megszokásokat, és a mindennapi élvezetet emeli a luxus szintjére, a pezsgőzést egyfajta életformaként azonosítja.

Nem csak küzd a sztereotípiák ellen, hanem le is rombolja azokat. Célja, hogy a pezsgő ne pusztán egy protokollkellék legyen, hanem egy kinyilatkoztatás a fogyasztó részéről, amelynek stílusteremtő ereje van. Hisz a minden apró részletre kiterjedő igényesség formáló erejében, mind a külső megjelenés, mind a belső értékek mentén.