Törley etikai kódex

Etikai kódex

A vállalat folyamatos nemzetközi növekedésének és a jogi követelmények szaporodásának következtében a Törvényi Megfelelőség jelentősége egyre nő. Éppen ezért a teljes Oetker-csoportra vonatkozóan kidolgoztunk egy Megfelelőségi Irányítási Rendszert. A rendszer keretein belül felállítottunk egy Megfelelőségi Szervezetet is, amelynek Megfelelőségi Képviselői semleges, független kapcsolattartóként minden törvényi megfelelőséggel kapcsolatos kérdés esetén rendelkezésre állnak.
Amennyiben a legkisebb gyanúja is felmerül a Dr. Oetker vagy a Törley Pezsgőpincészet Kft.-re vonatkozó törvények (esetleges) megsértésének, Önnek lehetősége van – teljes névtelenség mellett – erről üzenetben értesíteni minket az Oetker-csoport bejelentésre szolgáló rendszerén (Compliance Hotline System) keresztül: névtelen üzenet küldés
×

Figyelmeztetés: Ön kilép a Törley Pezsgőpincészet Kft. weboldaláról és átirányítjuk az Oetker-csoport megfelelőséggel kapcsolatos bejelentési rendszerére. Folytatja?


Egy másik lehetőség, hogy e-mailben felveszi a kapcsolatot az Oetker-csoporttal.

compliance@oetker-group.comAmennyiben a Henkell-csoporttal szeretné felvenni a kapcsolatot ebben a témában, a következő
e-mail címen teheti meg:
compliance@henkell-sektkellerei.de Amennyiben a Vállalat Megfelelőségi Szervezetével  szeretné felvenni a kapcsolatot a következő e-mail címen teheti meg:
compliance@torley.hu
A bejelentését alaposan kivizsgáljuk, és szükség esetén megtesszük a megfelelő lépéseket.